O nama

Mia Pharma OTC nastala je u trenutku jedne od najtežih godina za cijeli svijet, točnije 2020. godine u trenutku pojave COVIDA-19, lockdowna i prestanka starog normalnog života.

Mnogo strahova, neizvjesnosti i dilema okružile su i nas da krenemo sa radom no želja i strast prema onome što volimo bile su jače od svih neizvjesnosti novoga vremena.

Mnogo je vrata na koe smo kucali tražeći priliku i uz mnogo obećanja i dobre volje samo 1 vrata su nam se zaista otvorila.Tako smo započeli našu priču. Bili smo tada već izgrađeni profesionalci u farmaceutskoj industriji sa više od 13 godina rada u odjelima prodaje i marketinga u vodećim multinacionalnim kompanijama, sudjelovali u razvoju prodajnih kanala milijunskih brendova ali odvažati se da krenemo od početka bio je novi start za nas..

Ta jedna vrata koja su nam pružila priliku da zajedno gradimo brend i dan danas su naš veliki partner a sada slobodno mogu reći i prijatelj.

Pokrivamo područje Hrvatske, Bosne i Hercegovine,  Slovenije te čitave Euopske Unije sa državnim i privatnim zdravstvenim ustanovama; bolnicama, poliklinikama, ordinacijama i estetskim centrima. Ukoliko tražite distributera za svoje proizvode, želite ispitati potencijal tržišta za Vaše proizvode ili ukoliko trebate uslugu ”rentanja” prodajnog predstavnika ili podršku u web prodaji slobodno nam se obratite s punim povjerenjem – došli ste na pravu adresu!

Mi imamo znanje i strast, a vi imate proizvod- zajedno stvaramo rezultate!

Dobrodošli