Kolačići

Cookies

Pridržavamo pravo koristiti kolačiće (engl. cookije) na web stranici jacobs-store.com. Kolačići predstavljaju skup podataka koji služe kao vaš anonimni individualni identifikator, na način da ga pojedina stranica na web stranici jacobs-store.com koju posjećujete šalje vašem pregledniku.

Kada pristupite pojedinoj stranici jacobs-store.com, šaljemo vam kolačiće koji se pohranjuju na vašem računalu i služe za bilježenje informacija o vašim prethodnim posjetama (npr. koliko puta ste pristupili stranicama jacobs-store.com). To znači da ćemo prilikom svakog sljedećeg pristupa na jacobs-store.com potražiti vaš kolačić kako bismo pročitali u njemu zapisane podatke. Kolačić ne sadrži vaše osobne podatke, nego omogućuje brže i učinkovitije aktiviranje informacija, podataka i postavki koje ste već prethodno priopćili prilikom pristupa i korištenja jacobs-store.com. Našim kolačićima na vašem računalu ne može pristupiti neka internetska stranica koja nije dio web stranice jacobs-store.com.
jacobs-store.com prati statističku posjećenost svojih stranica isključivo radi dobivanja nužnih informacija o čitanosti svojih stranica i pri tom koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics. Detaljne informacije treće strane o ovoj usluzi, kao i o mogućnostima korisnika da reguliraju postavke kolačića koji su za to nužni, dostupne su na:
http://www.google.com/analytics/learn/privacy.html.

Isključivanjem kolačića odlučujete da li hoćete dopustiti pohranjivanje kolačića na vašem računalu. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u postavkama vašeg internetskog preglednika.

Službenik za zaštitu osobnih podataka
Jakov Vodopija, NERADEXPERT j.d.o.o.

Zagreb (Grad Zagreb)

Fraterščica 71
Telefon: +385913476626
E.mail: jakovvodopija@yahoo.com