Procesna oprema

Talijanski WAMGROUP, svjetski lider u razvoju i proizvodnji opreme i komponenti za rukovanje i preradu rasutih materijala, u Hrvatskoj je predstavljen od 2010. godine. WAM Adria je odgovorna za distribuciju asortimana proizvoda WAMGROUP u Hrvatskoj, Srbiji, Sloveniji , Makedonija, Kosovo, Crna Gora, Albanija, kao i Bosna i Hercegovina. Cilj je tvrtke WAM Adria pružiti široku bazu kupaca s atraktivnim proizvodima u industrijskoj kvaliteti, posebno prilagođenim različitim potrebama različitih industrija. Zadovoljstvo kupaca kroz stručne savjete, sveobuhvatnu uslugu i stalnu dostupnost uz podršku velikog broja opreme i rezervnih dijelova, očekivanje je WAM Adria spremna ispuniti iz dana u dan.

STROJNA OPREMA d.o.o. svojim partnerima nudi cijeli asortiman proizvoda procesne oprema i ostale opreme za industriju. Zastupajući visokokvalitetne proizvode WAMGROUP-e

proširili smo ponudu te povećali potražnju proizvoda, povećali udio distribucije na tržištu  i ojačali ulogu dobavljača opreme za razne segmente u industriji i proizvodnji.

Uspješnom suradnjom želimo stvarati nove dodane vrijednosti na obostrano zadovoljstvo te proširiti mrežu poslovnih partnera u regiji.

 

PODKATEGORIJE

PUŽNI TRANSPORTER ŠNEKA

VIBRO VILICE – NIVO SONDE

temperaturne-pt-sonde-

TEMPERATURNE PT SONDE

ROTACIJSKI DOZATOR

pneumatski-aktuator-cilindar

PNEUMATSKI AKTUATOR CILINDAR

LEPTIR VENTILI KLAPNE

NIVO SONDE

PNEUMATSKI VIBRATOR

POŠALJITE NAM UPIT: