O nama

Tvrtka STROJNA OPREMA d.o.o. prepoznala je potrebe tržišta i pozicionirala se kao mala tvrtka koja svojim partnerima nudi široku lepezu proizvoda i „tehnical support“ kroz svaki novi projekt. Naša najveća radost su zadovoljni i nasmijani kupci po svakom završenom projektu. Djelatnost distribucije elektromotora, reduktora i frekventnih regulatora naša su glavna djelatnost koju obavljamo na području Hrvatske, BiH i Srbije.

Naša efikasna tehnička rješenja u procesnoj industriji su prije svega pouzdana, iz razloga jer ih stvaraju domaći stručnjaci te se ugrađuje samo najkvalitetnija oprema renomiranih svjetskih proizvođača.

Dugogodišnje iskustvo članova našeg tima na domaćim i stranim tržištima čini nas pouzdanim partnerom!
Fokus našeg djelovanja je u području manipulacije rasutim materijalima i sirovinama: pužni i lančani transporteri, elevatori, dozatori, izuzimači te filterski sistemi otprašivanja i tretman industrijskog otpada u svim industrijama u vidu separacije, kompaktiranja, kondicioniranja i pripreme za reciklažu.
Distribuiramo renomirane svjetske brandove: WAMGROUP, WATT DRIVE, EMERSON INDUSTRIAL AUTOMATION, SIEMENS, MOLL MOTOR, SITI.


VIZIJA:

Želimo biti uspješan i pouzdan dobavljač elektromotora, reduktora, frekventnih regulatora i ostale procesne opreme za industriju. Na temelju stručnosti i ostalih inputa želimo stvarati inovacije te voditi velike projekte u raznim industrijskim granama.

Usmjereni smo razvoju lepeze proizvoda kako bi svakom kupcu pružili kvalitetan pristup I podršku te ostalim vrijednostima zadovoljili specifične potrebe prema najnovijim europskim standardima.


MISIJA:

Osnažiti svoju ulogu i pozicionirati se kao pouzdan dobavljač koji svojim vrijednostima I temeljitim pristupom svakom kupcu postati prepoznatljiv na regionalnoj razini.

Stručnom podrškom zadržati postojeće partnere i osvajati nove OEM kupce kako u Hrvatskoj tako I na stranim tržištima.

 

STRATEGIJA:

Redovito investiranje u stručnost, znanje, razvoj ljudskih potencijala i proizvoda svojim partnerima nudimo prepoznatljivog i kvalitetnog dobavljača elektromotora, pogona i ostale procesne opreme za industriju. Svakodnevnim poboljšanjima komunikacije i organizacijskog procesa distribucije napredovati i dovođenjem visoko obrazovnog kadra graditi poslovne uspjehe!