IDEA BrainSKILLS

Razumijevanje vlastitog mozga...mijenja sve!

Zašto Idea Brain Skills program?


Današnji poslovni kontekst koji od pojedinca zahtjeva neprestano učenje te fokusiranost i produktivnost u uvjetima visokog stresa stvara potrebu izgradnje intelektualnih vještina koje će zaposlenicima garantirati poslovnu uspješnost.

Profesionalna izvrsnost je danas, više nego ikada, izvrsnost u korištenju vlastitih mentalnih potencijala.

Idea BrainSkills program omogućuje zaposlenicima razumijevanje kako ljudski mozak funkcionira, kako ga koristiti na efikasniji način, te trening specifičnih kognitivnih vještina koje su ključne u profesionalnom radu. Time se unapređuje mentalna spremnost i povećavaju osobni intelektualni kapaciteti.

Vaš mozak je fantastičan. Mijenja se i prilagođava, postaje efikasniji i omogućuje vam bolji život – ako ga znate koristiti i trenirati.

Sa svojih oko 500 trilijuna sinaptičkih veza, ljudski mozak je zasigurno najmoćniji stroj na ovoj planeti. Ta neuralna mreža stvara naše misli, proizvodi naše emocije i usmjerava naše ponašanje. No, najinteresantnije je to što se ta mašina neprestano mijenja – proces koji zovemo neuroplastičnost. To znači da svako može odlučiti preoblikovati svoj mozak – samoga sebe, i to bilo kada.

Rezultati koje možete očekivati


Tijekom posljednih 16 godina naši stručnjaci psiholozi razvijali su praktične alate, tehnike i strategije koje svim djelatnicima osiguravaju razvoj intelektualnih vještina i bolje mentalno funkcioniranje.

Ovim programima omogućujemo djelatnicima lakše, brže i duže pamćenje ključnih poslovnih informacija; efikasnije, sigurnije i motivirano stjecanje stručnih znanja i izgradnju osobne ekspertize u odabranom području; uspješno nošenje sa morem dokumenata, tekstova, e-mailova i drugih informacija koje dnevno trebaju obrađivati, te ostvarenje više i kvalitetnije razine razmišljanja, analiziranja i odlučivanja u poslovnom kontekstu.

Idea BrainSkills edukacije omogućuju ostvarivanje gotovo nevjerojatnih rezultata u cijelom nizu intelektualnih vještina kao što su pamćenje, učenje, stjecanje znanja i obrada informacija, čitanje i razmišljanje.

Koje teme pokrivaju edukacijski moduli?Za koga je ovaj program?

Idea BrainSkills je program namijenjen poslovnim ljudima koji žele značajno unaprijediti pamćenje, ubrzano stjecati znanja i efikasno rješavati intelektualne probleme.