IDEA Banking Excellence

Zašto IDEA Banking Excellence?

Naše jedinstveno, dugogodišnje iskustvo rada sa bankama i specijalizirana znanja iz bankarskog sektora, omogućuju nam dizajniranje programa koji su potpuno prilagođeni specifičnim potrebama i poslovnim procesima banaka.

Iz tog razloga Idea Banking Excellence edukacije...

- predstavljaju stvarnu pripremu za rad na radnom mjestu, tj. predstavljaju konkretan trening za efikasnije obavljanje radnih zadataka na radnom mjestu u banci. To nisu generički programi.
- omogućuju trenutni transfer naučenog, tj. pružaju znanja i vještine koje bankarski djelatnici mogu brzo i lako primijeniti pri obavljanju poslovnih procesa u banci,
- imaju izuzetnu prihvaćenost od strane polaznika, jer ljudi dobivaju konkretna znanja i vještine primjenjive u svakodnevnom radu te mogu praktično unaprijediti kvalitetu svog rada,
-osiguravaju konkretne i brze rezultate u smislu povećanja zadovoljstva djelatnika, zadovoljstva klijenata i prodajnih rezultata.

Regionalni projekti razvoja djelatnika u bankarskom sektoru

Tijekom posljednjih 14 godina imali smo priliku voditi brojne višegodišnje edukacijske projekte u nizu vodećih banaka u Austriji, Hrvatskoj, Srbiji, te Bosni i Hercegovini gdje smo strukturirali prodajne procese i razvili inovativne prodajne alate, unaprijedili kvalitetu rada prodajnog osoblja, izgradili timove internih trenera prodajnih vještina, osposobili voditelje poslovnica za efikasno vođenje procesa u poslovnicama i vođenje ljudi, trenirali prodajne coacheve, te osposobili call-centar agente za pokretanje prodajnih procesa.Naši partneri na projektima bili su:

 Raiffeisen International Bank-Holding AG
 Raiffeisen Banka Bosna i Hercegovina
 Raiffeisen Banka Republika Srbija
 Societe Generalle Splitska Banka
 Vaba d.d. Banka Varaždin
 Unicredit / HVB Central Profit Banka
 Unicredit / Nova Banjalučka Banka

Naš rad u brojkama!

1000
300
80
50
Bankarskih djelatnika, osobnih bankara, blagajnika, relationship-managera, key account managera, inboud & outbound call centar agenata, voditelja poslovnica, regionalnih menadžera, te članova uprave u posljednjih je 14 godina, naučilo od nas kako kvalitetno komunicirati, efikasnije surađivati, graditi odnose s klijentima, te uspješno prodavati bankarske usluge i proizvode.
Voditelja poslovnica naučilo je kako kroz prodajni coaching sustavno razvijati prodajne vještine svojih zaposlenika, te kako efikasno organizirati i voditi procese u poslovnici.
Agenata u kontakt centrima, naučilo je kako na sasvim novi i efikasniji način pokrenuti prodajne procese kako na inbound, tako i na outbound pozivima.
Internih trenera prodajnih vještina u četiri banke osposobili smo i certificirali za provedbu treninga prodajnih vještina.

Preporuke s projekata

Karlheinz Dobnigg

Član Uprave za Retail
Raiffeisen Banka BiH

Raiffeisen Banka d.d. Bosna i Hercegovina

Sales Force Excellence Project

" Gospodin Adrian Josip Drempetić pokazao se kao pravi izbor za edukaciju naših zaposlenika, jer povezuje široko radno i životno iskustvo, odlično poznavanje specifičnosti rada bankarskih djelatnika, maksimalnu profesionalnost, te ljudsku otvorenost i brigu za razvoj svakog pojedinog učesnika na treningu.
Osposobio je naše interne trenere i prodajne coacheve za brzo i kvalitetno širenje novog pristupa i novih znanja u našoj banci. Njegovo bogato iskustvo rada u bankarskom sektoru, omogućilo nam je da povežemo prodajne treninge za blagajnike, rukovoditelje odnosa s klijentima i direktore poslovnica u jednu logičnu cjelinu. Poboljšan timski rad u poslovnici, te laka i uspješna implementacija novog prodajnog procesa u svakodnevnom radu, su bila direktna posljedica te integracije. U sklopu projekta za unaprjeđenje prodaje dodatno je radio sa našim Rukovodiocima odnosa sa klijentima, ostvarujući trajni trag praktičnog znanja i motivacije za uspjeh kod naših djelatnika.
Posebno smo zadovoljni što su njegovi treninzi stvarno doveli do mjerljivih rezultata: naši klijenti su pokazali vrlo pozitivne reakcije na novi način prodaje, mystery shopping rezultati su znatno poboljšani i istovremeno smo ostvarili odličan napredak u prodajnim rezultatima, tako da smo kroz suradnju sa g. Adrianom Drempetićem dobili dobitnu kombinaciju: zadovoljstvo djelatnika, zadovoljstvo klijenta, rezultati banke.

Svakako zahvaljujemo i preporučujemo gospodina Drempetića kao vrhunskog trenera."
Damira Hrebak Radanović,

Direktorica Direkcije ljudskih resursa

VABA d.d. Banka Varaždin
Projekt razvoja prodajnih djelatnika

"Kroz našu dugogodišnju suradnju s g. Adrianom Drempetićem pronašli smo odličnog partnera u ostvarivanju cilja naše banke da individualnim pristupom svakom našem klijentu, te vrhunskom i profesionalnom uslugom, stvaramo dodanu vrijednost za naše klijente.
Svi naši djelatnici u prodaji su pohađali edukacije kod g. Drempetića, gdje se je pokazao kao stručnjak koji je detaljno upućen u specifičnosti rada u bankarskom sektoru, te je mogao sve elemente treninga praktično demonstrirati, i time znatno olakšao i ubrzao primjenu stečenih vještina u svakodnevnom radu. Edukacije g. Drempetića su uvijek stručno pripremljene, jasno strukturirane i prije svega prilagođene polaznicima dok ih trenerova otvorenost i susretljivost čine zanimljivima i poticajnima za primjenu naučenog u svakodnevnom poslu. Odlična kombinacija interaktivnih predavanja, praktičnih vježbi i zanimljivih zadataka su učinili trening ne samo obogaćujuće iskustvo, već i motivirajući događaj. Izuzetno pozitivne povratne informacije od naših djelatnika potvrđuju veliko zadovoljstvo s edukacijom.

Također, sa g. Drempetićem smo surađivali i u komunikacijskim radionicama za management Banke, u kojem se ponovo dokazao kao pravi stručnjak u svom poslu.
Surađivati sa IDEA Edukacije nam je iznimno zadovoljstvo, jer uvijek znamo da ćemo dobiti vrhunsku edukaciju i kvalitetnu suradnju, potpuno prilagođenu našim specifičnim potrebama, te se radujemo novim projektima i preporučujemo ju svima sa sličnim zahtjevima."