Ako želimo na zdrav način, bez gladovanja, izgubiti višak kilograma, moramo pronaći mudro rješenje za onekritične obrokeu danu! Obično su to doručak (koji se najčešće preskače) i večera (za koju se obično pretjera). Stoga, za učinkovito mršavljenje mijenjamo ta dva obroka visokonutritivnim, a niskokaloričnim shake-om, kako bismo bili sigurni da smo kvalitetno nahranili tijelo, a da nismo pretjerali s kalorijama. Uz shake-ove koristimo I biljni napitak za otapanje masti i podizanje energije kako bismo ubrzali cijeli proces. Najveća prednost ovakvog načina prehrane je štone iziskuje dodatno vrijeme ni znanjeza pripremu kritičnih obroka, ane uključuje ni gladovanje ili odricanje. Ideja je da se za ručak može pojesti normalan klasični obrok, a za međuobroke voće ili orašasti plodovi tako da nemamo osjećaj da smo na dijeti (jer ni nismo).

 

Ovaj paket uključuje 3 proizvoda:

F1 zamjenski obrok x2– kompletan zamjenski obrok sa svim nutrijentima u malo kalorija. Može se pripremiti kao shake, smoothie ili puding u ravno minute do dvije te je,u kombinaciji s vodom ili mlijekom, jako ukusan za nepce. Dolazi u više okusa.

Instant biljni napitak– daje energiju, otapa masti i celulit. Može biti odlična zamjena za kavu. Priprema je jako brza I jednostavna.

(napomena: paket ćete imati za 3 tjedna korištenja)

Deklaracije